Outof stock

V6 – MiniRunda

0.00 Kn

MiniRunda epskih razmjera. 4 nova proizvoda, a samo jedan ide u finalnu rundu. V6 se ne može kupiti, nego samo dobiti narudžbom po sistemu 2+1. Kupiš dva proizvoda i dobiješ 1 bočicu umaka V6 po izboru. A na izboru su ti 4 komada.
v6.1 = Cayenne, sol, kadulja, ocat, marelica, voda: Blago aromatiziran fermentirani umak s marelicom i kaduljom.
v6.2 = Cayenne, habanero (5%), sol, aceto balsamico, voda: Fermentirani umak s aceto balsamicom, super-kiselo.
v6.3 = Cayenne, habanero (15%), sol, češnjak (1%), ocat, voda: Fermentirani umak lagano aromatiziran s češnjakom i pojačan s Habanero paprikama
v6.4 = Cayenne, scorpion yellow (10%), ocat, curry, voda: Najljući od ove četvorke. Lagana aroma curry začina s malo scorpion yellow paprike.

Verzije 3 i 4 trenutno nisu dostupne!


Ako dobro poznajete našu liniju proizvoda možda vam se 3 i 4 čine poznatima, no u osnovi se radi o puno blažim verzijama Sparine u Promaje, odnosno jako ugodnim all-around verzijama istih.

Proizvode možete dobiti isključivo gratis uz kupovinu 2+1 gratis. Kupiš 2, dobiješ 3. Kupiš 4 dobiješ 6. Kupiš 8, dobiješ 12… i tako dalje. Akcija vrijedi do isteka zaliha. Raspoloživost proizvoda projerite prije ili nakon kupovine. Ukoliko ostvarite dovoljno proizvoda za više komada, obavezno ostavite napomenu što želite da spakiramo.

Nema na zalihi

Categories , ,
Tag
Količina

100 ml

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “V6 – MiniRunda”

Možda ti se svide i ovi…proizvodiMara

Prase

40.00 Kn

2 dcl ljutog umaka koristi samo posebna vrsta ljudi, ona koje se bez imalo stida svrstava u kategoriju s plemenitim životinjama kada je hrana u pitanju. Ako ste se prepoznali, onda je ovo umak za vas. Osnova umaka je dinstana kapula na bilom vinu, pa kad osjetimo da je kapula gotova i da je zamirisalo susjedstvo, ubacimo fermentirane paprike. Glavna i jedina paprika u ovom umaku ostaje Cayenne. Ako volite jesti kao prasac i ne sramite se toga, ovo je umak za vas.

Fumada

30.00 Kn

Zeleno čudovište koje bira svoj kult poklonika. FUMADA je jako specifičan umak koji se neće sviditi svakome. Inicijalno je stvoren kako bi imao umak koji ide u ribu, ali smo tokom godina shvatili da se radi o pravom biseru. A kako volimo eksperimentirati tako smo shvatili da dobro ide uz kobasice, meso i puno lipih stvari. Zbog mente i kapara umak neće dobro proći kod svakoga. Jedinstven umak s van-standardnim sastojcima, idealan za gastro hedonizam i uživanje.

Mirodija

30.00 Kn

Prase je jako dobar umak, ali smo ga odlučili učiniti još boljim.. odnosno drugačijim. Ondje gdje PRASE završava, tu nastavljamo s 20 različitih začina uglavnom s mediteranskih prostora. Dodali smo dosta rajčice koja podiže okus i slatkoću. Ovaj umak zasigurno odnosi arome jela u kojeg ga stavljate i lakoćom prevlada. Od začina najznačajniji je svakako lovor, origano, bosiljak, koromač i kadulja.