Showing all 2 results

Divljak

40.00 Kn 29.00 Kn

Dugo nam je trebalo da ‘stignemo’ i do DIVLJEG LUKA / medvjeđeg luka. A dugo smo čuvali i ‘single harvest’ foru. Tako da je DIVLJAK ispunio naše dvi želje. Igrali smo se s češnjakom i divljim lukom, pripremu napravili kao kod SPARINE, pa na fementaciju par dana. Čudovište smo na kraju završili s jednom berbom svih paprika koje uzgajamo. U bočici se tako nalaze baranjske ljute paprike, rog, jalapeno, cayenne, habanero, jamaican hot, bonet, bhut, nekoliko scorpion sorti, morugice, carolinice i tako to.. e da ima i je83no puno 7pot douglaha. 😛
A divljak je toliko divlji da će bit dostupan diljem Hrvatske dok pišem ovaj tekst.. pobjeglo đubre iz kaveza.

Haskap

30.00 Kn

Može li nešto bit 200% domaće? Ako u ljuti umak ubacimo 100% Kaštelanske mandarine i 100% domaću sibirsku borovnicu iz Male subotice, daje li to onda 200% domaći umak? Mislim ako igrači mogu na utakmici dat 120% posto od sebe.. (sebe ciloga i onda još malo), onda imamo i mi pravo za ovaj umak reć da je 200% domaći.
OPG Igor Hrustek nam je poslao svoju sibirsku borovnicu, aka haskap, koju karakterizira kiselkasti okus, ogromna količina vitamina i antioksidansa. Zdravlje do maksimuma, a onda smo još ubacili malo Kaštelanske mandarine i par komada 7Pot Douglaha.. ipak smo mi ‘Juta Spiza, a ne Lagana Spiza.
Super-limitirana količina, ne čekajte puno! Više o sibirskoj borovnici na ; http://opg-hrustek.hr