My Cart
0.00 kn
Partneri

Lokacije gdje možete kupiti ili papati naše proizvode

SPLIT

CroCraft Split

Primarno trgovina (veleprodaja) craft pive ugostila je i naše proizvode. Cilj je na jednom mjestu svima iz Splita i okolice ponuditi cijelu paletu naših proizvoda.
Iako nisu prvi u Splitu, posebni su po tome što imaju i proizvode i minirunda izdanja, odnosno u pisanju ovog teksta imaju 24 naša proizvoda na policama.
Solinska 21 | https://www.facebook.com/stcrocraft/

Mandril Nano-Brewery

Nano pivovara znači jedno, underground craft pivo koje možete probati samo tamo i skoro nigdje više. U slučaju Mandrila, njihove pive možete probati i u Leopolds bar iza HNK, no globalna ekspanzija im sada nije prioritet pa ostaju nano pivovara s odličnom ponudom pive, pizze i ljutih umaka.
Kralja Zvonimira 12 | https://www.facebook.com/Mandrill-Nano-Brewing-CO-1284623798320178/

UJE deli

Novo otvoreni Uje deli u Zadarskoj ulici, odma ispod ribarnice, nudi najširu paleta naših proizvoda. Osim ljutih umaka na raspolaganju vam je veliki izbor domaćeg piva i vina, ali i ostalih delikatesa za hedoniste.

Gastro Ribarnica Brač

U Gastro Ribanici Brač na Poljudu već se godinama mogu kupiti naši proizvodi. Selekcija nije potpuna ali osnovne umake gotovo uvijek imaju u ponudi. Nećete pronaći bisere kao 3PM, ali Fumadu i slične umake srednjeg nivoa ljutine imaju u ponudi. A čujem da imaju i friške ribe u ponudi.
https://www.facebook.com/RibarnicaPeskarija/

Marta's Veggie Fusion

Ljuti burger zaliti dobrom pivom je neprocjenjivo iskustvo. Koliko god obožavali mesni burger, moramo priznati da nas je vegetarijanska verzija iznenadila okusom i kvalitetom. Osim burgera u ponudi imaju variva, slastice i naravno kvalitetne hladne pive u velikom broju. Adresa je Ul kralja Petra Krešimira IV 8
https://www.facebook.com/martasfusion/

ČAKOVEC

Stari Hrast - Lepi dečki

Dobra hrana i dobro pivo. Sve to vas čeka u dvorištu pivovare Lepi Dečki.
Ulica dr. Ivana Novaka 38 | https://www.facebook.com/StariHrastCakovec/

Angry Moose - Beer Shop

Ovo nije tvoj obični beer shop. Unutra te čekaju ljuti umaci, slatkiši i grickalice i naravno ogromna selekcija pive.
Ul. dr. Ante Starčevića 6 | https://www.facebook.com/AngryMooseHr/

ZAGREB

Spicy Days

Jednom tjedno stigne upit o raspoloživosti naših proizvoda u Zagrebu. Veliki dio našeg asortimana možete pronaći u trgovini Spicy Days na adresi Ilica 174. Na toj adresi možete pronaći najveću ponudu ljutih umaka u Hrvatskoj. Ljute umake možete degustirati i popiti pivu dok razmišljate. – https://www.facebook.com/SpicyDaysZG/